fbpx

Catena mundi у Торонту, Мисисаги, Отави, Ватерлуу и Винони

Трибина „Срби на раскрсници путева и цивилизација“ на којој ће Бранимир Нешић представити нова издања Catene mundi завршава северноамеричку турнеју програмима у Торонту, Мисисаги, Отави, Ватерлуу и Винони, 18-22 октобра 2017.

Програми у Торонту

У среду, 18. октобра у 19 часова у Српској националној академији у Торонту (2381 Dundas St. W., ON M6P 1X2, Toronto) биће уприличнo отварање Сајма књига дијаспоре 18-19 октобра на коме ће говорити и Бранимир Нешић о издањима ИК Catena mundi.

У четвртак, 19. октобра у 19 часова у Цркви Светог Саве у Торонту (203 River St, Toronto, ON M5A 3P9) биће одржана трибина „Срби на раскрсници путева и цилилизација“ и представљање капиталних издања ИК Catena mundi биће одржана. Гост и предавач  биће Бранимир Нешић.

Мисисага

Трибина „Срби на раскрсници путева и цилилизација“ и представљање капиталних издања ИК Catena mundi биће одржана у петак, 20. октобра у 19 часова у Цркви Сабора Српских Светитеља у Мисисаги (1375 Blundell Rd, Mississauga, ON L4Y 1M6). Гост и предавач: Бранимир Нешић.

На трибини ће бити предрављена и најновија издања наше издавачке куће, од којих ћемо посебно истаћи Књигу о Дражи, трећи том енциклопедије Catena mundi.

 

Отава

У суботу, 21. октобра у 19 часова у просторијама Цркве Светог Стефана у Отави (1989 Prince of Wales Dr, Nepean, ON K2C 3J7) биће одржана трибина „Срби на раскрсници путева и цивилизација“.

Гост и предавач: Бранимир Нешић, директор и уредник издавачке куће Catena mundi.

Сазнајте зашто Catena mundi штампа књиге за слободне Србе!

Субота, 21. октобар у 19 часова, Црква Светог Стефана у Отави!

 

Ватерлу

Претпоследњи програм циклуса трибина „Срби на раскрсници путева и цивилизација“ биће одржан у недељу, 22. октобра у 12 часова (после Литургије), у цркви Светог Ђорђа у Ватерлу (665 King St N, Waterloo, ON N2J 4G8).

Гост и предавач: Бранимир Нешић, директор и уредник издавачке куће Catena mundi.

На трибини ће бити предрављена и најновија издања наше издавачке куће, од којих ћемо посебно истаћи Књигу о Дражи, најзначајнији пројекат српске емиграције у последњих 100 годину, у обновљеном и допуњеном издању.

Недеља, 22. октобар у 12 часова, Црква Светог Ђорђа у Ватерлуу, завршни програм циклус трибина „Срби на раскрсници путева и цивилизација“!

Винона

Завршни програм циклуса трибина „Срби на раскрсници путева и цивилизација“ биће одржан у недељу, 22. октобра у 18 часова Клубу српских четника у Винони (269 Glover Rd, Hamilton, ON L8E 5H6).

Гост и предавач: Бранимир Нешић, директор и уредник издавачке куће Catena mundi.

На трибини ће бити предрављена најновија издања наше издавачке куће, а посебно ће бити представљена Књига о Дражи, најзначајнији пројекат српске емиграције у последњих 100 годину, у обновљеном и допуњеном издању, у сарадњи са Српском народном одбраном у Канади, која је издавач првог издања.

Недеља, 22. октобар у 18 часова, Црква Светог Ђорђа у Ватерлуу, завршни програм циклус трибина „Срби на раскрсници путева и цивлизација“.