fbpx

Catena mundi у Торонту, Мисисаги, Отави и Нијагара Фолсу

Трибина „Срби на раскрсници путева и цивилизација“ на којој ће Бранимир Нешић представити нова издања Catene mundi завршава северноамеричку турнеју програмима у Торонту, Мисисаги, Отави и Нијагара Фолсу, 18-22 октобра 2017.

Програми у Торонту

У среду, 18. октобра у 19 часова у Српској националној академији у Торонту (2381 Dundas St. W., ON M6P 1X2, Toronto) биће уприличнo отварање Сајма књига дијаспоре 18-19 октобра на коме ће говорити и Бранимир Нешић о издањима ИК Catena mundi.

У четвртак, 19. октобра у 19 часова у Цркви Светог Саве у Торонту (203 River St, Toronto, ON M5A 3P9) биће одржана трибина „Срби на раскрсници путева и цилилизација“ и представљање капиталних издања ИК Catena mundi биће одржана. Гост и предавач  биће Бранимир Нешић.

 

Мисисага

Трибина „Срби на раскрсници путева и цилилизација“ и представљање капиталних издања ИК Catena mundi биће одржана у петак, 20. октобра у 19 часова у Цркви Сабора Српских Светитеља у Мисисаги (1375 Blundell Rd, Mississauga, ON L4Y 1M6). Гост и предавач: Бранимир Нешић.

На трибини ће бити предрављена и најновија издања наше издавачке куће, од којих ћемо посебно истаћи Књигу о Дражи, трећи том енциклопедије Catena mundi.

 

 

Отава

У суботу, 21. октобра у 19 часова у просторијама Цркве Светог Стефана у Отави (1989 Prince of Wales Dr, Nepean, ON K2C 3J7) биће одржана трибина „Срби на раскрсници путева и цивилизација“.

Гост и предавач: Бранимир Нешић, директор и уредник издавачке куће Catena mundi.

Сазнајте зашто Catena mundi штампа књиге за слободне Србе!

Субота, 21. октобар у 19 часова, Црква Светог Стефана у Отави!

 

 

Нијагара Фолс

Завршни програм циклуса трибина „Срби на раскрсници путева и цивилизација“ биће одржан у недељу, 22. октобра у 12 часова (после Литургије), у цркви Светог Ђорђа у Нијагара Фолсу (6085 Montrose Rd, Niagara Falls, ON L2H 1L4).

Гост и предавач: Бранимир Нешић, директор и уредник издавачке куће Catena mundi.

На трибини ће бити предрављена и најновија издања наше издавачке куће, од којих ћемо посебно истаћи Књигу о Дражи, најзначајнији пројекат српске емиграције у последњих 100 годину, у обновљеном и допуњеном издању.

Недеља, 22. октобар у 12 часова, Црква Светог Ђорђа у Нијагара Фолсу, завршни програм циклус трибина „Срби на раскрсници путева и цивилизација“!