fbpx

Сајамске промоције Катениних књига

Сајамске промоције: Catena mundi

На овогодишњем Сајму књига у Београду, издавачка кућа Catena mundi ће имати две сајамске промоције! Позивамо све заинтересоване да обавезно дођу!

Сваке године сајамске промоције књига и други програми одлична су прилика да се наши читаоци непосредно упознају и са ауторима и са текућом продукцијом. Catena mundi ове, 2019. године на Сајму књига имаће два веома интересантна програма.

Разговор о књизи Српски геополитички образац Миломира Степића

Четвртак, 24. октобар, 16 часова, сала „Борислав Пекић“. Учествују: Миломир Степић, аутор, и академик Часлав Оцић, рецензент. Модератор: Никола Маринковић.

Данас је много људи који са интересовањем прате геополитичке теме. Ово је до сада најзобиљнија геополитичком положају Србије, перспективама и шансама.

Представљање књиге ОЗНА: Репресија комунистичког режима у Србији 1944–1946. Документи

Субота, 26. октобар, 19 часова, сала „Борислав Пекић“. Учествују: Леон Којен, Јоже Дежман, Бојан Димитријевић, Срђан Цветковић и Немања Девић.

ОЗНА: Репресија комунистичког режима у Србији 1944–1946. Документа је књига непознатих и први пут објављених докумената који разоткривају стравичну државну репресију за време комунизма.

ОЗНА: нова корица