fbpx

Српска интернет академија: додатна упутства

Српска интернет академија, додатна објашњења

Српска интернет академија, као што смо најавили, креће са радом на Савиндан 2024. године. У редовима који следе дајемо додатна упутства за Српску интернет академију, објашњења и погодности за све који са нама крећу на овај занимљив пут.

Уводна предавања и календар објава

Уводна предавања наших професора биће јавно доступна свима, на нашој Patreon страници и YouTube каналу Код Бране, при чему ће на Patreon-у бити објављена дан раније.
Датуми објављивања уводних предавања:

 • Мило Ломпар – 26. јануара на Patreon-у, 27. јануара на YouTube каналу Код Бране
 • Миломир Степић – 28. јануара на Patreon-у, 29. јануара на YouTube каналу Код Бране
 • Милош Ковић – 30. јануара на Patreon-у, 31. јануара на YouTube каналу Код Бране

Где се емитује Српска интернет академија?

Сва остала предавања Српске интернет академије у току године, као и секција „Питања и одговори“ и видео разговори са предавачима на кварталном нивоу, моћи ће да се прате само преко Patreon странице!

Преко Patreon-а ћете добијати линк који вас води до новог ексклузивног материјала који ће бити постављен само на нашој страници на Vimeo платформи.

Почетком сваког месеца објавићемо месечни календар објава и осталих активности. Путем електронске поште и порука на нашој Patreon страници, благовремено ћемо вас обавештавати када се објави нов материјал.

Годишњи план предавања Српске интернет академије и трајање

Предвиђено је да професорска предавања Српске интернет академије трају по 45 минута, секција „Питања и одговори“ 30 минута, а видео разговори са професорима 60 минута.
У зависности од нивоа који сте изабрали, моћи ћете да пратите:

 • Основни ниво: сваки професор држи по 10 предавања у току године, дакле, укупно 30 предавања;
 • Виши ниво: укључује све са претходног нивоа, плус 30 додатних емисија „Питања и одговори“ (сваки професор по десет);
 • Високи ниво: подразумева све са претходна два нивоа, плус 12 видео разговора са предавачима у току године (са сваким професором један разговор квартално). Само чланови Високог нивоа имају могућност да постављају питања професорима у вези са њиховим курсевима. Шаљите нам питања преко Patreon-а, а одговоре ћете добити у свакој наредној емисији „Питања и одговори“.

Технички детаљи: 4К, без огласа

Поред најбољих предавача и најбитнијих тема, желимо да полазницима/покровитељима Српске интернет академије пружимо и са техничке стране што квалитетнији материјал.

Сва професорска предавања и секције „Питања и одговори“ биће објављени у 4К резолуцији. Поред тога, у праћењу часова Академије нећете бити ометани екстерним огласима на које смо „осуђени“ на другим платформама. Зато смо донели одлуку да укључимо Vimeo платформу, која омогућава наведене погодности.

Молимо Вас да линкове са материјалима које будете добијали од нас не ширите даље. Ексклузивност праћења Српске интернет академије имају само они који су изабрали један од три нивоа чланства.

Пријавите се на нашу Patreon страницу ОВДЕ.

Пишите нам испод у вези са било каквом недоумицом, ту смо да вам одговоримо.

  Ваше име (обавезно)

  Ваша е-пошта (обавезно)

  Предмет

  Ваша порука