Српска интернет академија 2024

Најбољи предавачи, најважније теме, у току целе године, на једном месту! Придружите нам се и будите део историјског догађаја – Српске интернет академије.

Поред емисија Подкаст Код Бране и Написано остаје, које редовно можете да пратите на YouTube каналу Код Бране, представљамо вам наш најновији пројекат – Српску интернет академију.

Најбољи предавачи, најважније теме

Наши најугледнији професори, Мило Ломпар, Миломир Степић и Милош Ковић, водиће вас кроз узбудљиво путовање које обухвата српску културу, геополитику и историју веза Србије са светским силама. Овај јединствени образовни програм ће вам открити дубоке корене и богату културну баштину српског народа.

Српска интернет академија 2024

Ексклузиван програм

Сваки професор држи једно предавање месечно, пружајући вам приступ сесијама пуним знања и увида. Уверите се и послушајте уводне часове који су јавно доступни свима, на нашој Patreon страници и YouTube каналу Код Бране.

Сва остала предавања у току године, као и секција „Питања и одговори“ и видео разговори са предавачима на кварталном нивоу, моћи ће да се прате само преко Patreon странице!

Patreon страница Код Бране

Основни, Виши и Високи – три су нивоа чланства на нашој Patreon страници, који пружају одређене могућности праћења Српске интернет академије.

Прихватањем месечне чланарине једног од нивоа наше Patreon странице откључавате своје даље праћење Академије.

У зависности од нивоа који сте изабрали, моћи ћете да пратите:

  • Основни ниво: сваки професор држи по 10 предавања у току године, дакле, укупно 30 предавања;
  • Виши ниво: укључује све са претходног нивоа, плус 30 додатних емисија „Питања и одговори“ (сваки професор по десет);
  • Високи ниво: подразумева све са претходна два нивоа, плус 12 видео разговора са предавачима у току године (са сваким професором један разговор квартално). Чланови Високог нивоа имају могућност да постављају питања професорима у вези са њиховим курсевима. Шаљите нам питања преко Patreon-а, а одговоре ћете добити у свакој наредној емисији „Питања и одговори“.
Patreon страница Код Бране
Изглед Patreon странице Код Бране

Предвиђено је да професорска предавања трају по 45 минута, секција „Питања и одговори“ 30 минута, а видео разговори са професорима 60 минута.

Линк са детаљима пријаве на Patreon-у погледајте ОВДЕ.

Технички детаљи: 4К резолуција, без огласа

Поред најбољих предавача и најбитнијих тема, желимо да нашим полазницима/покровитељима пружимо и са техничке стране што квалитетнији материјал.
Сва професорска предавања и секције „Питања и одговори“ биће објављени у 4К резолуцији. Поред тога, праћење Академије неће бити ометано екстерним огласима на које смо „осуђени“ на другим платформама.

Утврдите своје знање у Српској интернет академији

Употпуните своје знање и развијте дубље разумевање српског идентитета. Придружите нам се у овом путовању знања и културе!

Ако је одбрана националног идентитета најважнија борба у очувању сваког народа, онда вам са сигурношћу можемо рећи: Ништа није готово, борба тек почиње.
Придружите нам се!