Српска интернет академија 2024

Српска интернет академија је оаза знања и извориште српског становишта у 21. веку. У окупираној Србији она је саборно место аутентичне српске мисли и чувар слободарског духа.

Најбољи предавачи, најважније теме за опстанак, ослобођење и уједињење српског народа, у току целе године, на једном месту!

Придружите нам се и будите део Српске интернет академије.

Поред емисија Подкаст Код Бране и Написано остаје, које редовно можете да пратите на YouTube каналу Код Бране, представљамо вам наш најновији пројекат – Српску интернет академију.

Извориште српског становишта у 21. веку

Српски народ се налази под окупацијом. Деградирањем образовног система додатно се уништава национални идентитет српског народа и његов слободарски дух. Намећу нам се извитоперени системи вредности, погрешни културни обрасци и лажна историографија.

Уверени да је очување националне културе основа за постојање једног народа и његову будућу борбу за ослобођење и уједињење, издавачка кућа Catena mundi покреће СРПСКУ ИНТЕРНЕТ АКАДЕМИЈУ.

Наши најугледнији професори, Мило Ломпар, Миломир Степић и Милош Ковић, у току целе године воде нас кроз узбудљиво путовање које обухвата српску културу, геополитику и историју веза Србије са светским силама. Овај јединствени образовни програм открива дубоке корене и богату културну баштину српског народа, али и доноси на видело мало познате чињенице које данас ретко можете да чујете у другим просветним и медијским установама.

Српска интернет академија је оаза знања и извориште српског становишта у 21. веку. У окупираној Србији она је саборно место аутентичне српске мисли и чувар слободарског духа.

Предавачи и теме Српске интернет академије у 2024. години су:

  • проф. др Мило Ломпар, Темељи српске културе
  • проф. др Миломир Степић, Геополитика и српско питање
  • проф. др Милош Ковић, Велике силе и Срби

Српска интернет академија 2024

Ексклузиван програм

Српска интернет академија је осмишљена тако да сваки професор држи једно предавање месечно из свог курса. Уводна предавања су јавно доступна свима на нашој Patreon страници и YouTube каналу Код Бране.

Сва остала предавања у току године, као и секција „Питања и одговори“ и видео разговори са предавачима на кварталном нивоу, моћи ће да се прате само преко Patreon странице!

Patreon страница Код Бране

Основни, Виши и Високи – три су нивоа чланства на нашој Patreon страници, који пружају одређене могућности праћења Српске интернет академије.

Прихватањем месечне чланарине једног од нивоа наше Patreon странице откључавате своје даље праћење Академије.

У зависности од нивоа који сте изабрали, моћи ћете да пратите:

  • Основни ниво: сваки професор држи по 10 предавања у току године, дакле, укупно 30 предавања;
  • Виши ниво: укључује све са претходног нивоа, плус 30 додатних емисија „Питања и одговори“ (сваки професор по десет);
  • Високи ниво: подразумева све са претходна два нивоа, плус 12 видео разговора са предавачима у току године (са сваким професором један разговор квартално). Чланови Високог нивоа имају могућност да постављају питања професорима у вези са њиховим курсевима. Шаљите нам питања преко Patreon-а, а одговоре ћете добити у свакој наредној емисији „Питања и одговори“.
Patreon страница Код Бране
Изглед Patreon странице Код Бране

Предвиђено је да професорска предавања трају по 45 минута, секција „Питања и одговори“ 30 минута, а видео разговори са професорима 60 минута.

Линк са детаљима пријаве на Patreon-у погледајте ОВДЕ.

Технички детаљи: 4К резолуција, без огласа

Поред најбољих предавача и најбитнијих тема, желимо да нашим полазницима/покровитељима пружимо и са техничке стране што квалитетнији материјал.
Сва професорска предавања и секције „Питања и одговори“ биће објављени у 4К резолуцији. Поред тога, праћење Академије неће бити ометано екстерним огласима на које смо „осуђени“ на другим платформама.

Утврдите своје знање у Српској интернет академији

Употпуните своје знање и развијте дубље разумевање српског идентитета. Придружите нам се у овом својеврсном путовању знања, културе и отпора окупацији!

Ако је одбрана националног идентитета најважнија борба у очувању сваког народа, онда вам са сигурношћу можемо рећи: Ништа није готово, борба тек почиње.
Придружите нам се!