fbpx

Медијско спиновање и прећуткивање

Молебан у Васојевићима, Црна Гора (манастир Ђурђеви Ступови код Берана)

Док колонијални режим у Црној Гори отима наше светиње, у Србији је на делу спиновање и прећуткивање. Нови блог Бранимира Нешића…

Ових дана присуствујемо невиђеном медиском спиновању. Првих 15 минута у свим информативним емисијама на свим медијима је прича о девојчици која је пронађена, о потери која траје, о педофилу који се скрива, затим се анализира како медији пишу о овом догађају итд итд…

Ова вест треба да траје 20 секунди: првих десет секунди да је девојчица нађена ту и ту, а других десет да се потера за бегунцем и педофилом наставља. И ту је крај!

Друга вест је обећање АВ да ће просечна плата 2025. бити 900 евра, па онда се појављују аналитичари за и аналитичари против итд… И ова вест која није вест траје 10 минута у свим информативним емисијама на свим телевизијама, и режимским и америчким…

А главна вест је покушај отимања српских светиња у Црној Гори који спроводи режим Мила Ђукановића. Неделовање и заташкавање ове вести од стране режимских медија у Србији указује да Вучићева власт ради у договору са Ђукановићем, а заташкавање на америчким медијима у Србији указује да се отимачина одвија са америчким допуштењем.

Списак гњида Бебе Поповића који за све оптужују СПЦ и српски национализам има за циљ да прикаже Вучића као патриоту који се искрено брине, али коме су руке везане да нешто предузме, и наравно, да спинује вест и скрене пажњу са правог кривца дестабилизације у Црној Гори.

Протест у Подгорици

Јефтино и провидно спиновање, али се душмани надају да ће у новогодишњим и божићним данима спласнути ентузијазам Срба у Црној Гори да одбране своје светиње. Очекујте у наредним данима наставак медијског спиновања и прећуткивања.

Молим се Богу да Срби и остали грађани у Црној Гори издрже у мирним и одлучним демонстрацијама против крађе светиња СПЦ.

Најтеже ће бити да се издржи до Божића!

Треба бити спреман на све.

Свако треба да помогне и учини колико може!